Silver i Göteborg eller tio anledningar till att INTE skaffa GPS
Resan till Göteborg började på fredagseftermiddagen. Efter ett kaffeinköp vid Brahehus försvann min bil... tror att det var en viss Elin som flyttade på den. Hittar den dock inte så långt bort haha. När vi lämnar Brahehus med kaffe i handen ringer mobilen... nu blir det problem...har ingen hand över.. lyckas ändå svara, men tror att Jonas blir lite orolig så han tar snabbt över kaffet. Upptäcker nu också att GPS:n inte fungerar. Tydligen har sladden gått sönder. Införskaffar en ny i Jönköping. Tänker att det kan vara bra att ha en GPS i Göteborg... trooooooooooligt.


Jonas knappar först in fel adress. När vi sedan upptäcker det och knappar in den rätta blir det fel igen. Jonas orkar inte skriva å så det blir skanegatan istället för skånegatan. Detta innebär att vi hamnar fel IGEN. Vi får dock syn på skolan som vi ska bo på. Problemet är att vi åker i fel körfält. Vi måste över på andra sidan vägräcket. Svänger av på första bästa gata. Precis då ringer Oscars pappa och säger att de inte har en aning om vart de ska. Försöker lotsa honom på telefonen när alla i bilen skriker. Mot oss kommer två bilar i båda körfälten. Oops... det är visst enkelriktat. Hela bilen får skrattanfall och Oscars stackars pappa är kvar i luren... helt vilse haha. Kastar mig in på en parkering och vänder. Kommer till sist över och ska svänga in på skolgården... hittar ingen infart så jag tar cykel och gångvägen...har ju redan brutit mot så många regler så en till kan väl inte göra så mycket haha.


Kvällen spenderas först på McDonalds. Sedan skiljs våra vägar. Jag drar till hotell Onyxen ett par timmar (det finns många teorier vad jag gjorde där men jag skrev prov...lovar). Några tittade på idol och några gick på...ja, vi kan kalla det restaurang. Klockan 23.30 gör Eskilstunabilen entre. Christian börjar med att falla omkull. Han är lite trött efter att ha varit på resande fot i 16 timmar. Han kom direkt från Mallis...oj, vad vi tyckte synd om honom...NOT. Christian hade förresten gulligast madrass...en blommig med en matchande rosa snuttefilt. Sötast var annars Påven vars fötter sött stack upp som en riktig Pippi Långstrump, vilket inte uppskattades av Christian.


Lördagen började lika bra som fredagen. Vi knappade in adressen till Bergsjön och följde GPS:ns anvisningar och hamnade... mitt i centrala Göteborg. Tror att den ville driva med oss. Helt seriöst...den är GALEN. Gjorde sen ett nytt försök och kom till sist till Sandeklevshallen.


Tävlingen inleddes med fristående och det gick kanon. 8.15 fick vi och vi körde så bra så vi vågar t.o.m lägga ut det på youtubeJ. Lite missar i tumbling gjorde att vi fick poängen 7.95 så när vi skulle gå ut och köra trampett låg vi trea med 0.05 upp till andraplatsen. Laget bet ihop och gick ut och körde kanon. Olles dubbelhalv var gryyyyym. Uppsalaflickorna gick inte att rå på, men en andra plats blev det. På tredjeplats kom Helsingborgs Turn.


Hemresan blev sedan inget undantag. GPS-h..vete skickade oss till Alingsås. Jaja... kan vara trevligt att se kanske. Sedan blev det celebrationdinner på en grill i Borås. Vi ökade nog den grillens omsättning med 50 %.  Ja, 50% funkar alltid, fråga Lisa.


Vill till sist meddela att Hanna återigen intar sistaplatsen på IQ-listan efter kommentaren... - Kent är det en hel grupp?...trodde det var en person. Vi är inte den smarta truppen, men vi är helt klart den roligaste truppen. Och kanske den galnaste...men med en silvermedalj runt halsen!!!


Kram LottaKommentarer
Postat av: ida

naaw va gulligt xD

2008-10-13 @ 19:59:54
URL: http://plantinida.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaa antingen ökade vi den grillens omsättning, eller så gjorde vi det inte. 50/50 lixom ;)

2008-10-14 @ 22:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0