film från helsingborg - mixklassen

Guldlaget!


film från helsingborg - damklassen
GULD, DUBBLA GULD!

RÄTTA POÄNGEN!

DAM - GULD!

Fristående: 8.8
Tumbling: 8.9
Trampett: 9.05
Slutpoäng: 26.75 (Silvret låg på 24.95)

MIXED - GULD!
Fristående: 8.3
Tumbling: 8.2
Trampett: 8.7
Slutpoäng: 25.2 ( Silvret låg på 24.55)

VI ÄR BÄST!

Tävlingsdags.

Hörrni! Ni anar inte vilken utveckling Katrineholmsgymnasterna gjort denna helg. Idag var vi först att gå upp, först att ha packat och städat, först att äta frukost, först i hallen, och plus!... att Hanna gick upp utan att vi andra tjatade. DJUPT IMPONERAD!

Det har också kommit fram lite folk och frågat hur gamla vi är (allt mellan 13 och och 40?^^) och frågat hur vi kan vara så bra? Tja... vi menar hård träning ger ju färdighet... HOST! Nej, jag menar bara att ... ja vad är det jag menar... vi låter det vara osagt... mystisdag  på tisdag eller? ^^

PUSS! / Vid tangentbordet återigen Ida Plantin

P.S Jag kan garantera en rolig film inom kort, Hanna "Kryckan" Johanssson fixar och trixar!


Tävlingsdag 1

Tävlingsdag 1

Dam Äldre
Tumbling - 8.7
Fristående - 8.8

Mix Äldre
Fristående - 8.3
Trampett - 8.7

So far so good. Vi ligger 1:a i båda klasserna och imorgon gäller det att prestera, trots att vi leder ganska stort i båda, man ska inte ta ut nåt i förskott.

PUSSSSSAR / Laget!


P:S Vi har stannat i Mölletofta (also known as bulle med ö)
I EN ANNAN DEL AV MÖLLETOFTA!


Mot Helsingborg.

Katrineholmsgymnasterna är nu påväg mot Helsingborg och har redan hunnit stanna vid Brahus och lärt sig ett och annat. Vi satt i solen och såg ut över Vättern (observera, Sveriges näst största sjö) och såg ut över Visingsö (observera, där har man inga bilar). Vi avnjöt smörgåsar som för vissa inte bestod av vad de önskat. Alla är nu förväntansfulla inför nästa stopp, där vi kommer avnjuta hamburgare och förmodligen få lika mycket kunskap.

Adjö / Katrineholmsgymnasterna / Vid tangentbordet: Ida Plantin

Helsingborg 2009-04-24--26

Nu börjar det bli dags att tagga till inför tävlingen. Nu har vi strömmat varven på två träningar och det ser allt bättre ut. Skönt att även mixfriståendet börjar sitta...men jag måste sluta slå i hakan på masken. Kommer ju få blåmärke snart. Kul att Miccis börjat lära sig lite enkla övningar igen...skam den som den sig.

På tisdag är det genrep så då MÅSTE alla vara där..

RSS 2.0