Måndagsträning 19 maj

Träningen började med att GB-kvinnan (Åsa) hade med sig glass så de räckte och blev över. De flesta åt väl 2-3 glassar, jag höll mig till 1 i alla fall, moget gjort av mig tycker jag. Det började med lite friståendeträning och de börjar arta sig. Kommer på små övningar hela tiden så det rullar på. Har inte så jättelångt kvar nu och alla (läs: de flesta) tycker det är riktigt roligt. Håller på att ladda upp friståendefilmen men youtube är inte riktigt på min sida idag. Satte mig här vi 21.30 och filmen är inte klar ÄN! Klockan är alltså nu 22.45 och filmen jag laddar upp är 1.37 lång.. hur svårt kan det va? *internt igen* HAHA

Här kommer i alla fall filmen snart, får vi hoppas... ÅÅH nu... äntligen.. 22.47, 1 timmer och  17 minuter senare, är filmen klar, tack youtube, ska vi gifta oss?


/ RM-truppen ( I det här fallet stackars Ida som suttit och väntat, poor thing) ^^

Friståendeträning

Imorgon söndag är det extra friståendeträning för de som ska tävla RM-äldre i höst.
18.30-20.00 (tror jag)... Lotta skrev det på msn men är nu offline så jag är lite osäker xD

Det ska hejdundrandes träna på det nya fristående, här är förresten vårat första utkast, made by Ida & Lotta^^
/ RM-truppen

Måndagens friståendeträning, NYTT!

Hur mycket glömde jag inte i inlägget om helgens bravader? Jo massor, men eftersom det är grovt internt så spelar det säkerligen ingen roll om jag berättar det nu, så jag kan sammanfatta med att säga att det var den roligaste tävlingshelg laget har haft, verkligen!

Måndagens träning uteblev så gymnasterna kunde ta igen sig och ladda inför torsdagens träning men Lotta och jag pallrade oss till hallen för att göra ett nytt fristående som tar oss till final i höst. vi började klockan 19 och en timme senare var 1.30 gjord, ungefär 40 sekunder kvar nu, och vi har redan slutet färdigt. Det kommer bli grymt, simpelt och psycho, galant! På torsdag blir det nog tumbling och fristående.

På tåget hem från Umeå skrev alla kontrakt på deras mål under året. Zandra ska t.ex. aldrig bara säga "bra", Ange ska byta om innan träningen börjar (^^), Miccis ska sluta krumma i överslaget, Jessie ska skruva snabbare, Hanna ska lära sig dra med hälarna (^^), jag ska lära mig flickis-sträckt och handvolt-sträckt, Lotta ska lära sig flicki-flickis, Lisa ska köra raka flickisar och ha en positiv inställning (speciellt till friståendet;D), Jonna ska lära sig flickis-sträckt, Lovisa ska aldrig mer göra en kullerbytta efter någon övning någonsin!, Elin ska göra allt mycket snabbare (?xD) och så vidare. Ni förstår var jag vill komma.

Träning på torsdag och laget är laddat!

/ RM-truppen

Ida skriver, ovanligt?


Riksmästerskap 2008 i Umeå

Sitter nu på bussen efter en helg full av skratt och gråt. Vi klättrar oss uppåt för varje år vilket tyder på utveckling.. (men va fan ska jag säga) vi var två placeringar från en finalplats... det var riktigt surt. 8,8 i hopp var dagens nästhögsta poäng i grenen och det kom till pch med lite glädjetårar från Lotta, men hon skulle aldrig erkänna det. Efter två missar i tumbling blev poängen 8,4 och det var okej. Sen var det fristående... hm... 7,425... 7,435????? Ja en fråga vi alla ställde oss var, varför? Nåväl, vi är nu nöjda efter att faktiskt hela tiden klättra placeringar men hur surt känns det inte?

I fristående var det min och Hannas tur att för en gångs skull inte sätta allt perfekt. Hannas vinglande i våghalvståendet berodde på någonting vi inte bör ta upp i bloggen...*host* (!) Jag kom inte runt i min 1½ piruett, någonstans? Jag tänkte bevisa för laget att det bara var i hallen det inte gick, men varken omklädningsrummet, duschen, sovsalen, södertäljes sovsal eller i korridoren verkade det funka, det var helt enkelt en dag av piruetter. Vi tror dock inte att poängen beror på dessa misar utan på ett åldersavdrag... Lotta knapp 40 år, till och med jag skulle dra på det. (haha)

Vi har också kommit på att Rebecca inte bör packa på egen hand, fast i och för sig, hon slapp i alla fall kuddfrillan^^ Lotta har också förtydligat att hon har luft i sin madrass, värt att veta. Zandra däremot... hon har ingen luft alls.

Vi har också varit i kontakt med stressEva som nog skulle behöva lite... ja, som man kan säga, en liten del av Janne 52. Hallå? Hej? Hoho? Salut? Bonjour? Hola? Inget verkar hjälpa, förutom en lång, blond, blåögd tjej med stora tuttar i pjamas, eller?

OBS 1! RUUUUUUUUUNDAAAAAAAAAT SALTOOO!!! (eller?) HAHA

Helgen har bestått av tuttfixering, tuttar hit och tuttar dit. Jag har provat på hur det känns att ha... stora börst / 4 bh:ar på mig och jag är glad för det jag har kan man sägam, jag såg ju knappt fötterna. Men det verkar fungera för Miccis i alla fall? Vi ska inte gå in på Miccis ålder...

OBS 2! Lotta har gröna trosor!

Vi har bytt ut ordspråket "Är Lisa med är alla med" till... "Är Hanna med är alla med". Hanna går upp sist, packar långsammast, sminkar sig långsammast... eller nej, det kanske var rekord förresten, 2 timmar? Är de bra eler?

OBS 3! Hannas entricôte ligger inte i neccesären!!!

Alla har lärt sig stt vita skyltar med liten svrt text är inrättning, INTE insättning och vi är det miljövänliga laget eftersom vi inte flyger. Nu kanske ni tycker vi sprayar lite mycket men man ska ju inte överdriva så vi tar igen lite av vår miljövänliga resa.

OBS 4! Höjdhoppsbacke och bockhoppsbacke är något vi har sett under resans gång, Lågt IQ smittar tydligen av sig!

Är vi framme snart?
/ RM-truppen som vill ha en ny hall, NU!
p.s. bilder kommer senare, verkligen!


Extramaterial


En liten favorit i repris bjuder jag på denna onsdagseftermiddag som ett bevis på att jag faktiskt kan vara arg på mitt kära lag, men som ni säkert förstår beror det inte på dem själva utan på brist på EN NY HALL!

Måndagsträning 5 maj

Vi vill gratulera våran Hanna som fyller 18 idag, hennes flickisar var mognare än någonsin!

Idag var Gymmix Eskilstuna och hälsade på, dock bara en grupp. De ville träna inför deras RM-yngre tävling och då med tumbling utan skarv eftersom dom har skarv ner i gropen. Det är ungefär det enda negativa med deras EGNA FASTA HALL, vill bara poängtera att det är en skitsak, vi vill ha en ny hall! *ett rop på hjälp*

Dagens träning innehöll att helt enkelt bara köra igenom allt innan tävlingen i helgen och jag kan säga att nervositeten råder över oss. Vi är sjukt taggade och lite nervösa (om ingen annan är det så är jag det för ovanlighetens skull) Har ingen film idag men efter helgens bravader kommer det nog komma filmer så det står härliga till! Kanske kommer film på bullätartävling från tåget? Kommer kanske dock inte bli så rolig eftersom ingen kommer orka mer än en bulle... de är större än Elins händer. Man får själv värlja hur man tolkar Elins händer^^

Nu ska laget vila upp sig och INTE leka några farliga lekar, och inte springa bip-test, och inte orientera, och inte vara i badhuset. Nej man ska ligga hemma inlindad i ett dussin värmekuddar, äta vitpeppar och apelsiner och bara träna psykiskt, eller hur Lotta?

Jag vill ta chansen här att berätta för Lotta och Zandra att jag absolut inte kommer balla ur på förträningen, att jag inte alls är osäker på tumblingvarven och att jag alltid ställer allt och alltid kör och bla bla bla... det låter bra! Detta ska jag nu intala mig själv hela veckan nu, efter 1000 repetitioner så måste det sitta, och som vi lärt oss, efter 1000 repetitioner så kan man det. Svårare än så är det inte, tack för mig!

/ RM-laget

P.S Föregående inlägg är skrivet av Hanna som gör narr av mig för jag råkade publicera ett inlägg i lagets blogg som egentligen skulle ligga i min egen, så om ni läsar min blogg www.plantinida.blogg.se så förstår ni hannas roliga skämt om mig, kul hanna, jättekul! Tro inte att du är cool bara för att du är 18;)

5 maj

Kan det stå om Idas privatliv så kan det stå om mitt/ hannas =)
Idag sörrni så fyller jag 18 år! Det har jag firat med favoritpraktik och en träning med damplotta. Underbar fördelsedag vill jag lova. Jag har borstat tänderna två gånger idag och jag hoppades hela tiden på att tandborsten inte ska balla ur, jag är jämt nervös för den och inte för mig själv. För jag vet ju att jag kan borsta tänderna =)
Jag hoppas att Zandra och Lotta inte läser det här för då kommer dom kanske tycka att jag är dum i huvet och inte borde borsta tänderna, men jag vill ju =) Men jag tor inte att dom läser det här eftersom att jag skriver i min egen blogg och inte i lagets.

Så det var min 18-årsdag.
Tack för idag och godnatt. På fredag ses vi UMEÅ
/H


(HAHAHAHA)

Tillbakablickar

Dags för lite resumé?
Idag får du se några av de allra populäraste filmerna från RM-lagets träningar och tävlingar.
Titta & njut!


Den första videoupdaten kan man väl inte glömma? =D

Att det kommer bli lite skakigt under resans gång har vi nog alla hört xD


Guld på UT-riksfinalen i Kiruna <3

Alla vilstaträningar uppskattar vi, och vem kan glömma Henkes plattfall i bomkarriären ;)

/ RM-TruppenFörresten, här ses vi ta emot medaljer och pokalen för guldet vi vann i fristående på Poängjakten 2008 i Örebro med poängen 8,3!

RSS 2.0