Angående torsdagsträningen 28 februari

Jag vill bara försökra mitt kära lag om att om de promt känner att jag inte tillför något i fristående kan jag sitta på bänken, jag vill se hur det går ^^ Nej nej, skämtosido! Jag är hemskt ledsen för mitt ohövliga sätt att bära mig åt, vara sjuk på en torsdag? Jag får väl helt enkelt träna dubbelt så hårt på måndag, så jag inte kommer efter i friståendet, sepciellt eftersom det är min svaga sida, har ju svårt redan nu, skulle vara ledsamt faktikst. Jag kanske ska skippa träningarna framöver, känns meningslöst. Jag menar, det är rätt uppenbart att det inte finns något att göra, hur ska jag hinna lära mig alla små ändringar, och klara av den nya klippningen, jag har så svårt för det där *känn ironin*

Skämtosido, saknar er redan laget, you make my day ! <3

/ Ida "Izon" Plantin

Torsdagsträning 28 februari

Torsdags träningen då får jag, Hanna ta över eftersom att ida har insjuknat och måste vara hemma och vila. Dagens träning gick som vanligt. Vi började med en gemensam uppvärmning som Elin K höll i. Det börjar nästan bli en vana att vi har gemensam uppvärmning, jag vet inte vad som händer. Jag ballade ur och sprang därifrån ett tag när det blev för jobbigt, men då var Lotta snabb och kom och hämtade mig, och drog bort mig till gemenskapen igen. Idag var det RM-laget, mitt lag dårå, som skulle träna fristående. Vi har lite småändringar och Lotta hade gjort ännu en klippning i friståendelåten och den här gången var hon riktigt nöjd, jag vet inte vad jag ska säga. Den är ju bättre en henne musiksmak som hon sen satte på. Då fick vi stänga dörrarna till D och E hallen, de var nämligen lennart knotter eller någon som sjöng, jag fattade ingenting, men det hade en förklaring; jag är född på 90-talet och inte 80-talet =) Förövrigt så var Lotta glad och positiv idag och till en början wannabeida, men det ändrades ganska snabbt och hon var en wannabealla! Hon kunde inte bestämma sig för vem hon skulle vara. Ett tag dansade hon runt som mig och haltade som Ange samtidigt, som sagt, svårt att bestämma sig.

Vi har också röstat i laget om att Ida inte kan komma och tro att hon har en plats kvar i friståendet nu, man kan inte bara gå runt och tro att man kan vara sjuk och hoppa över träningen sådär. Är man borta så är man borta från laget. Så är det. och nu när Felicia är tillbaka igen så har ju inte Lotta någon plats i fristående och då passar det ju perfekt med Idas plats, det sa hon själv =) (Dock föredrar jag ida)

Vi körde även lite airtrack och trampett och det gick. Haha, Philip klarade rundat-flickis-salto för första gången och det var skit bra. Det kommer snart film på alltihop =) Jag vet att det är svårt att vänta, men ni får ha överseende med Lotta, hon är inte alltid så snabb. Men hon är en jäkel på att hitta hålen, haha hon har ju gjort det så många gånger nu när vi har haft airtracken så länge. haha, Lotta 40 är verkligen omogen xD omognast (förlåt Zandra för det där ordet) i laget.

FILM KOMMER INOM KORT

Vi vill ha en ny hall / RM-truppen


Måndagsträning 25 januari

Måndag, 25 januari. Måndagens träning börjde med att KNAPPA 40-åriga Lotta (väldigt viktigt att betona detta, jag ber om ursäkt för mitt ohövliga språk i tidigare inlägg, det är en jävla skillnad på knappa och dryga, förlåt mig) har ett seriöst samtal med gymnasterna, om träningstider. Lotta satte sedan igång oss med en rejäl uppvärmning som är behövlig, och jag vet varför. Jo hör & häpna. Ibland i skolan lär man sig visst nyttiga saker, för på Special Idrotten gick vi faktiskt igenom att uppvärmning är både skadeförebyggande OCH prestationshöjande, kan det bli bättre? Om vi alltså värmer upp sådär varje träning, kan i alla fall jag konstatera att vi inte komma ha några skador och vi kommer alltid gå hem med medalj om halsen... NU är ju då frågan, Lotta *hrm* en sträckning i armen har vi hört talas om, nehe jaha nehe? Vad är detta resultat på då? Jo, dålig uppvärmning, BUSTED!

Träningen bestod av airtrack-träning och saltoträning på studsmattan för RM-lagets del, och det gick faktiskt ganska bra, vi hade kanske för en gångs skull lyssnat på vår tränare? Felicia var tillbaka lite halvt efter en längre tid av sjukligheter, men hon körde i alla fall några flickis-saltosar. Hanna tränade på lååånga handvolter, då hon har en tendens till att dra in benen och böja dem, som om vi andra inte har de? Elin jobbade på att slå ihop benen då hon blev så kränkt av att KNAPPA 40-åriga Lotta slog ihop dem tidigare än henne själv, jag tror nog att hon klarade det, fortfarande lite sne men vem fan är perfekt? (Rätt svar: Lotta Nilsson) Både Angelica och jag klarade rundat-flickis-salto, Robin gick över från sträckt-halv till salto, och UT-äldre laget körde kullerbytta. (Ja, att alla utförde själva hoppet är bara det en merit ska jag säga er) Jag tycker också att vi ska va stolta över spyflugan Henke som trots helgens bravader (lagfest) pallrade sig till träningen, pigg och färsch^^ Rebecca "Utan korsband" Nilsson envisades med att köra flickisar, handvolt-frivolt och jag bara undrar... Kan den människan inte bara sätta sig ner i ett hörn och ta det lite lugnt? (Rätt svar: Nej!)

Zandra sa nog det bästa hon någonsin har sagt i sitt liv under måndagens träning, jag skämtar inte:
Ida kör rundat-flickis-salto.
Zandra: Bra! Du är den enda som gör rätt.
Ja, jag kommer leva på det länge! xD

Dagens videoupdate


Vi vill ha en ny hall / RM-truppen

Heldagsträning i Vilsta, Eskilstuna 22 februari

Idag var laget i Eskilstuna för att träna i Vilsta som är en fast gymnastikhall. Överlag gjorde gymnasterna ett bra jobb, ibland gick de bra ibland dåligt. Robin övergav sin sträckt-halv och gav sig på dubbel på trampolin till grop, dryga 40-åriga tränaren Lotta provade glatt på alla redskap utan att bry sig om sin dotters kommentarer som: Kärring,Ge dig, Du tror du är ung! Något yngre Zandra provade också på ite trampolin, men höll sig till de så att hon inte skadar sig nu, vi vet ju allesammans att det inte skulle va så bra^^ 
Dagens videoupdate:

Följ med mig på ännu en volttur!

En liten film från träningen, och såklart Henke da Man som visar upp sin nya karriär på bomen!


Vi vill ha en ny hall / RM-truppen
P.S
I nästa videoupdate ska jag försöka prata långsammare, ska verkligen försöka eftersom jag märker att knappt jag själv hör vad jag säger! D.S

Angående heldagsträning i Vilsta

Idag är laget och tränar i Vilsta, de flesta iaf. Det är en grymt bra hall där man verkligen kan satsa och lära sig nått, vi får se om laget tar den möjligheten idag eller om det blir som vanliga träningar, jag chansar på det sistnämda.
Lagfest ikväll också! =)

image1


Vi vill ha en ny hall /H och RM-truppen

Torsdagsträning 21 februari

Torsdag: Dagens träning började med lite fristående som vi faktiskt gjort om slutet på. Det ger oss ny energi, så mycket att vi till och med faller för vi kör så intensivt. Jag själv kan stå för minst 70% av fallen, kanske 100% för dagen men det finns nog flera krakar som också fallit på ändan ska ni se.

Det var ju då idag vi kom på det här med blogg men vi la in inlägg nummer 1 för att komma igång. Idag har vi också kört salto på studsmattan, Lotta (tränare) gav sig attan på att lära sig helskruv, Jonas körde dubbla och skruvade så man fick ont i huvudet, och några av oss roade oss med att filma lite volter och såklart en videoupdate på allas reaktioner under träningen, fick dock inte med riktigt alla, men så gott som.

Imorgon drar laget till Eskilstuna för att träna i Vilsta med Gymmix, videoupdate kommer såklart därifrån! Hörs imorgon!


 

För folket som skulle vilja göra en volt men inte vågar kan få följa med mig på en tur, eller flera turer. Jag tog mig friheten till att filma hur en volt går till, från själva individens synvinkel, alltså utföraren. Jag tycker man får ett klarare perspektiv på det hela^^
 


 Vi vill ha en ny hall / RM-truppen

Måndagsträning 18 februari

Katrineholmsgymnasternas RM-trupp har nu alltså startat en egen blogg för att prata av oss lite, och väen visa på film vad vi gör på träningarna, både seriösa filmer och oseriösa. På något sätt kan det kännas att det kommer visas mer oseriösa filmer än seriösa, men ni kommer såklart också få ta del av filmer från träning innan tävling, och också från tvälingar.

Vi börjar med att lägga ut lite trevliga filmer från måndagens mycket oseriösa träning som dock började seriöst med uppvärming och mjukning tillsammans, och sedan uppdelning för stationsträning, det sprack rätt snart med både trängsel i kön och dans framför kameran. Titta & Njut! 

Här dansar vi loss, och som ni förstår spårar det ur, inte speciellt ovanligt!Vi vill ha en ny hall / RM-truppen

RSS 2.0