Äntligen tisdag!

Tisdagar har blivit nya favvodagen! Bra träning med mys efteråt. Zandra, du anar inte vad vi lärt oss på de träningar du missat. Igår hade alla gjort sig förtjänt av godis:)
Dagens bästa var Tinas skruvar. Ibland armarna upp, ibland ned, ibland en halvskruv, ibland en helskruv och ibland en landning. I vanliga fall är det gymnasten som avgör vilken övning som ska köras, men i Tinas fall är det slumpen haha.
Bra landningar blev det till slut för de flesta trots en och annan krasch som känns i hela kroppen idag... iallafall på mig. Tänk vilka sköna landningar man haft i en NY HALL. Som vi gärna vill ha nuuuuuuuuuuuu.
Kramisar

Tisdagsmys!

Måste säga att vi hann med rätt mycket på träningen idag. Även om utvecklingen av övningar går bakåt...precis som vår IQ enligt Jonas:). Detta var förövrigt dagens absolut bästa kommentar! Som god tvåa kommer Elins verbala passning...  iiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn. Hmmm

Träningen avslutades med tisdagsmys som bestod av moffandes av godis följt av styrka:) Detta måste bli en tradition. Ser fram emot rosa muffisar...

Filmer


Äntligen!!!

Ja, äntligen blev det seger även i tumbling. Den har suttit långt inne, men idag var det dags! En dålig förträning och en och annan som var  _ _ _ _ _ _ _  är tydligen den bästa uppladdningen! Som sagt seger blev det i tumbling men även i trampett och en andra plats i fristående är inte heller fy skam. Iallafall inte efter mina vingliga steg som dock inte berodde på nått annat än att Ange stod i vägen:)

Kul också att få pokaler som det stod Mälatruppen på....ja menar mäla betyder säga och nog kan man säga att de inte kan stava haha

Celebrationdinner på  Max var trevligt...utom för vissa pojkvänner som nog fick en chock över samtalsämnena. Men det är bara att vänja sig... så här är det ALLTID! Det kommer du (pojkvännen) märka på tisdag:) ja just det...för då är det träning... till MIN musik....
Segerpussar Lotta

taggaaa!

TAGGA LAAAAGEEET!

tävling på söndag, norrköping!
TAGGA!


ur ninnis synvinkel...

Dagens träning resulterade i att alla körde alla varv och alla körde sträckta volter med helskruvar och sträckta saltosar med helskruvar. Strömmen satt som en smäck, flickisarna var felfria, volterna höga och gymnasterna ambitiösa. Ingen slogs, ingen tjoade, ingen flamsade. Alla plockade fram, alla sammarbetade, alla gav 100%.

Mest av allt var det diciplin på träningen denna dag. Zandra inger stor respekt och sätter oss på plats, både i led och liv.

Okej... vi ska inte överdriva, men såhär gick det till...

Dagens träning blev seriösare än förväntat, kanske för att koncentrationen låg på oss gymnaster och inte på fröken Lotta Nilsson som by the way blir kärring imorgon! Höhö! Vi (alla utom jag) plockade fram tumblinggolvet. Jag var faktiskt duktig och utförde ett bra ledarskap genom att utbilda yngre gymnaster i fristående inför kommande tävling (står och tittar och säger va de gör för fel) Sen fick jag ett av mina klassiska utbrott men sen satte vi igång. Det blev till att köra igenom tumblingvarven och träna på diverse felaktigheter. Jag vill poängtera att jag fanimej tror mina flickisar satt som en smäck idag. Så många flickisar jag gjorde idag, det har jag inte gjort på hela terminen, alltid något.

Vi körde också lite trampettvarv där Jonas körde dubbel och Elin var allmänt ouppmärksam.
Elin: Körde han precis en dubbel???
Alla:... Eh.. ja... jo.. den andra nu faktiskt?...
Under undanplockningen hjälpte jag för ovanlighetens skull till och jag bar mattor hit och dit och konkade på diverse trampetter och brädor. Jag lyfte också, alldeles själv (läs med hjälpt från Elin) den blåa mattan i redskapsrummet. Jag lyfte med mina starka muskler och ni må förstå hur stolt jag blev när det stora obäket stod på plats. Det kommer jag leva på ett tag!

Kvällen avslutades sedan med friståendeträning där jag själv tog på mig rollen som tränare (överskattar mig själv) så nu verkar allt vara i sin ordning inför helgens bravader. Okej, inte riktigt kanske. Pratade precis med Lotta på msn och de enda sakerna hon frågade om var MUSIK och BILAR till tävlingen. De enda sakerna vi inte gjorde idag!

Gör ett klassiskt avslut för att allt ska kännas som vanligt...
hahahahahahahahaha!

/ Ninni ? (Ida)

RSS 2.0