Angående torsdagsträningen och måndagsträningen

Ingen träning pga röda dagar= ledigt. haha, men det fattade inte sofie =P

Söndagsträning 16 mars och måndagsträning 17 mars

Träningen på söndagen drog igång med en gemensam uppvärmning tror jag. jag var dock inte med för min syrra hade stukat foten när jag kom till hallen så jag fick hjälpa henne lite med att ringa efter pappa och linda foten och sådana saker. För övrigt så kan hon inte riktigt gå på foten än. Tillbaka till vår träning då. Vi körde massa obliga övningar i friståendet och så planerade vi att köra hela friståendet 3 gånger BRA istället för att köra 20 dåliga. Det slutade med 3 halvbra... Sen körde vi lite tumbling. Zandra stod där så snällt och väntade på att någon skulle köra, men det var ingen som körde, eller jo i början körde väl alla litegrann, men så satte vi oss och snackade istället =) Träningen slutade med undanplockning som vanligt och lotta blev stångad av an järnstång, rakt på näsan. Den kom fallandes från ingenstans och träffade nosen på Lotta. Så numera kallas hon för Lotta stolpskottet Nilsson. Det är något typiskt med att heta Nilsson, jag tror att alla nilsson är födda med otur. Jag som också heter Nilsson, har nyss fått en skoter över mig och inte kunnat träna för jag har haft en blödning i låret, lagom till det blev lite bättre så stukade jag tån, så nu är den helt blå, min syrra stukade foten som jag sa och det har ju jag också gjort ett antal gånger, Rebecca har inget korsband, och det beror ju bara på en sak, att det har gått av en gång i tiden och det är otur, och Lotta drabbas också av skador och så är hon ju lite skadad hela tiden, men det pratar vi inte högt om, men allt är ju inte riktigt som det ska vara så att säga ;) haha

Träningen idag, måndag började med en uppvärmning med Lotta i täten. Vi både sprang och körde lite övningar på tumbling. Lotta blev så stolt när hon klarade alla fyra handståendena, haha det var väl ingen match för oss andra heller, eller? Idag var sista träningen innan alla papper skulle in till tävlingen i Umeå, vilka som ska köra vad och sådana saker så det gällde att man tränade så mycket man kunde. Elin var inte riktigt nöjd med sina varv, medan jag tyckte att det såg bra ut. Zandra tyckte att det var för lite kryss, dvs för några som klarade alla övningar. Lotta och rebecca med familj åker till USA på torsdag så vi får se om Lotta har någon plats kvar i friståendet när hon kommer hem. Vi har ju sagt det att man kan ju inte bara gå och tro att man kan vara borta några gånger och sen vara med igen, nejnejnej, så fungerar det inte i det här laget. Ida är i thailand nu så vi har tyvärr ingen videoupdate att erbjuda, men det kan ju bli rätt tjatigt med det varje gång, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hon kommer hem igen till den 31/3 så det är bara att hålla ut =)

Ska bara säga en sista sak: Hade vi haft en egen hall nu så hade Lottas skada aldrig hänt! Hoppas någon rik läser det här nu som kan ge oss en hall för vi vill ha en! =) 

/RM-truppen


Torsdagsträning 13 mars

Torsdagen började med en seriös gemensam uppvärmning trots Lottas frånvaro. (Hon tycker Kent är viktigare än sina gymnaster) Elin höll i uppvärmningen och i princip ingin uppskattade klassikern idioten, förutom Elin. Laget drog igång med lite tumbling och det var faktiskt, hör & häpna, seriöst idag. Alla som var på träninen höll sig till tumbling under den tiden. Rebecca "Utan kosrband" Nilsson körde absolut inte rundat-flickis på tumbling för då får Lotta damp på Zandra, så hon ni ser på filmen är absolut inte Rebecca, vill bara klarlägga de så missförstånd undviks^^. Jag själv tränade inte idag på grund av ett ont knä men efter två veckors semester i Thailand är jag nog fit for fight sedan. Jag åtog mig fallet att träna Rm-laget och UT-äldre i fristående, det blev obliga övningar. Det gick faktiskt bra, är nästan förvånad. Körde också små sekvenser med några i UT-laget och till min stora stora förvåning såg det faktiskt bättre ut, något som jag irriterande nog inte sett på länge. Hoppas de kan visa sina kunskaper för Lotta, det är kanske önsketänkande.

Nu lämnar jag över det här arbetet under två veckor till de som känner för de, uppdatera på nu när vi får reklam på www.katrineholmsgymnasterna.se (hemsidan). Make mama proud! Överlag en riktigt bra träning med tanke på Lottas frånvaro, Zandra gjorde ett bra jobb. Hon röt till och med i ibland, och hon är skillad på våghalvstående ^^

Dagens videoupdate


Jonas kör rundat-flickis-sträckt salto med 720* skruv!


Jag tackar för mig i två veckor!
Vi vill ha en ny hall /
RM-truppen

Måndagsträning 10 mars

Henke var tillbaka efter sjukdom, och ville vara en Lotta-wannabe idag, det fick han. Med rosa tröja var han ganska lik måste jag säga, tyvärr finns inga bilder på de, synd för oss, tur för Henke! Lotta körde rundat-flickis, knappa 40-åriga Lotta, det tycker vi alla är bra gjort, och inte bara en gång. NEJ NEJ, flera gånger om, utveckling är det också. Vi var ganska många idag och Lotta & Zandra gjorde mig glad genom trampett ibörjan av träningen, tyvärr gick det åter igen, ursäkta mitt ordval, pissdåligt. Man är inte alltid på topp. Vi tränade sedan på obliga övningar i friståendet, eller... Lotta, Elin och jag, det va vi tre som var där som ska köra. Jag har äntligen hittat min talang, hjorthopp. Gud så snygga de är, bilder kommer, och film om jag hinner. Lotta och jag är redigt synkade i friståendet, det är nästan läskigt. Ännu mer lika blir vi efter min Thailands-resa och hennes Florida-resa, filmer på tvillingparet kommer om ca 3 veckor, håll ut!

Robin visade lite dans och det roade varenda kotte kan jag tala om! Jag och Robin lekte gympatävling för små barn, vi uträttade stordåd och film kommer, vi vill också hissa en liten bögvarning på Robin under den filmen, men vi kan garantera att han har sällskap med lagkamraten Lisa, så det är lugnt. Inte för att vi har något emot bögar, mend et blir så självklart i gymnastik, kan garantera att ni kommer förstå efter filmen. Robin är till och med tjejigare än jag i filmen.

Dagens videoupdate innehåller väldigt mycket... dans !?

Jag och Robin utför en simpel verison av en tävling när man är liten, se upp för Robins sträckta tår i chasét!

Vi har precis bytt låt från saw 3 & disco till Blonds låt "bara hon älskar mig", vi känner att vi kan relatera mer till den! HAHA, vi var i alla fall seriösa ett tag, se vad fina hjorthopp vi gör, och vad synkade jag och Lotta är i sidvågen!


Vi vill ha en ny hall / RM-truppen

Söndagsträning 9 mars

En söndagsträning som bestod av ca 5-6 gymnaster som hade helt olika viljor. Slutade med att tre körde tumbling och resten airtrack. Jojo-liknande! Jessica var hemma på besök och fick återigen kika in på videoupdaten efter en tids uppehåll. Zandra låg i magsjuka så Lotta höll i träningen själv, ni kan ju förstå hur det gick. Lotta körde handvolter på tumbling, tänkte jag skulle nämna det så hon blir glad! Lotta var tillbaka efter en vecka i Lofsdalen men inte som tränande gymnast, nej nej. Kvinnan har vält med en skoter och har en blödning i låret, JA! Så går det när man är på i fjällen eller vart de nu ligger. Själv håller man sig till Thailand, ofarligt och långt ifrån snö! ^^

Det blev en lång videoupdate där ni får följa med mig på en tumblingtur, hur det egentligen ser ut, och sen får ni se Hannas lår & pojkvän, jo de ni! Sen får vi se Lottas snygga volter (vad jag smörar) och sen lite enkla övningar av mig, och nej jag har inte ont i huvudet eller så, utan det är praktiskt som ett hårband. Ni får också följa med och se hur det gick till när jag slog huvudet i golvet efter en flickis den 13 december och som resulterade i akuten! DE NI!



Vi vill ha en ny hall /
RM-truppen

Torsdagsträning 6 mars

En oseriös Lotta tillsammans med få gymnaster kan bara gå på ett sätt. Jag ville för en gångs skull vara seriös men det är svårt att vara seriös själv, därmed blev jag redigt irriterad. När vi ska köra trampett vill alla köra airtrack och gör det också fast Zandra säger att vi ska köra trampett, (jag är på Zandras sida konstigt nog). Jag tjatar och tjatar och tillslut kommer alla (dvs. ca 4-5 personer), men kör typ bara ett varv var innan de drar till airtracken igen. Jag behöver verkligen träna på trampett med tanke på hur det gick (och alla andra behöver också träna, faktiskt), men det är svårt att köra trampett själv, man är ju ingen jojo direkt, så hela videoupdaten hämnas jag på alla andra och filmar nästan enbart mig själv, maha! Nu får ni ju i alla fall se mig sur, det kan ju vara en merit att skriva i era CV:n.

Dagens sura videoupdate!


Nästa träning 9 mars 18.30-20.00!
Vi vill ha en ny hall / RM-truppen

Måndagsträning 3 mars

Måndag: Jag beklagar den dåliga uppdateringen och ska verkligen skärpa till mig, eller inte. Jag åker till Thailand på fredag så två veckor får de resterande i laget sköta detta. (I hold my fingers crossed) Nåväl, i måndags var det Lottas seriösa dag och det var väl bra det, vi får ta vara på måndagarna med tanke på att hennes oseriösa sida kommer fram på torsdagarna. Vi hade i alla fall som vanligt gemensam uppvärmning till Lottas förtjusning, sedan tjatade jag till mig airtrack eftersom jag var sjuk i torsdags och ville köra flickis-salto där en gång till innan jag är redo för min stora skräck, tumbling! (Lisa blev förbannad och medverkande inte under airtrak-träningen, gör dock ingenting eftersom hon inte lär sig något där, snarare förstör!) Fristående skulle prövas med nya klippningen som dock inte funkade, fast Lotta hade sex versioner, ja alltså sex stycken versioner (vi vill inte ha några missförstånd i den här gruppen.) Vi hittade i alla fall en som nästan funkade, men Lotta fixar! Träningen flöt på och de som var där (dock inte så många) körde väl va de skulle. Hanna var i Lofsdalen (glömde att säga det på videoupdaten men här kommer det) Hanna är/var i Lofsdalen hela veckan! Så nu har jag sagt det, en stor börda lyftes från mina axlar ska jag säga er. Nåväl, Lotta tog över Hannas plats i friståendet även fast Elin tjatade om att Hanna var i Lofsdalen när Lotta fråga var hon var (Lotta menade i friståendet, vilken plats hon hade, inte vart hon var i själva verkligheten, som sagt missförstånd är inget ovanligt när det gäller oss.)

Fristående!
 
Videoupdate och jag ber om ursäkt för många felsäganden och ruskigt dålig humor!



Vi vill ha en ny hall / RM-laget

Torsdagsträning 28 februari

Här kommer filmer från torsdagens träning då jag tyvärr uteblev på grund av sjukdom. Lotta lekte wannabe-mig men hon lyckades inte fullt och helt.

Det blev airtrack-träning:
 

Det blev friståendeträning då Lotta lekte mig eftersom Felicia tillbaka, hennes plats är nu tagen. Nu försöker hon ta min plats men det vet vi ju alla inte komma funka. Hannas plats verkar vara mer tillgänglig, hon verkar inte ha riktigt koll, i alla fall inte på filmen! ^^


Dagens videoupdate = LOTTA ÄR OMOGEN!


Vi vill ha en ny hall / RM-truppen

RSS 2.0