Vilsta

Äntligen var det åter dags för träning i Vilsta. Det känns som om det var länge sen. Vi började med att få frågan hur vi skulle värma upp. VÄRMA UPP? Då stod det ett gäng och såg förvirrade ut :) Jaja...alla hängde på Fias uppvärmning som resulterade i träninsvärk för vissa gymnaster...nämner inga vid namn. Många fula övningar körde vi iallafall...tur inte kameran var på.

Alla hade som mål att lära sig minst en ny övning och flera nådde faktiskt det om man räknar in Idas: -jag har lärt mig att stå i kö. För er som inte fattar så kan man säga att det inte ofta blir kö på våra träningar. Sen fanns det några från den andra föreningen som testade lite nya övningar så att jag hade hjärtat i halsgropen flera gånger. Mot slutet av träningen testade vi lite nya armdrag vid skruv. Inte helt rumsrena, om man säger så haha och jag lärde mig vart olika kroppsdelar sitter.

Traditionsenligt avslutas resan med en tur till MC Donalds för att inta sallad *host. Vi gymnaster äter ju bara nyttig mat. En skaplig omväg där vi både höll på att köra på cyklist som rånat Konsum och sett parken Zoo pga att Hanna skriker DÄR ÄR PARKEN ZOO ledde oss till sist till nån j*kla MC Donalds som Ange visste fanns i typ Slagsta elr nått. Väl där så ska Zandra köpa sallad (hon är den enda nyttiga) men den är slut så hon får tillbaka pengarna. Då tänker hon slå till på en glass istället... men den är också slut så hon får tillbaka pengarna igen. Nästa gång får INTE Ange bestämma utan då blir det nått annat ställe.

På söndag är det uppvisning vid Djulö hembygdsgård kl. 13.00. Vi kommer att köra airtrack om vädret tillåter. Håll tummarna för sol!


Film från Henke

Jag och Jonas har tydligen bytt sport från trupp till rytmisk gymnastik. Allt för att få ha rosa dräkter haha kolla länken...

http://sendables.jibjab.com/view/sKXtuO1wtkPAc8cz


SkarvLotta.

Det finns bara en sak att säga om tisdagens träning:
BURKEN FÖR LOTTA I SKARVEN!

Celebration Dinner

Imorgon TISDAG den 5/5 är det Celebration Dinner i Stadsparken klockan 19, be there!

RSS 2.0