Henke is back!

Henke "ont i nacken" Andersson is back! Det är alltid lika kul när han kommer och gästspelar på träningarna. Som vanligt använde han "ont i nacken" som ursäkt för att inte behöva köra så mycket, men några trampetthopp blev det iallafall. Till nästa träning behöver han några nya ursäkter...kanske kan ni som läser skicka in lite förslag på skador som Henke kan köra med:). Känns som "ont i nacken" är förbrukad nu haha.

Även Ida is back från Barcelona...kanske lite för pigg hmmm. Jag börjar också återhämta mig från förkylningen. Fick "leka" lite på airtracken och dansa lite med Jonas. Fick även sällskap av Lisa på styrkan (kors i taket).

Annars gick träningen riktigt bra idag för de flesta. Vi hoppade igenom trampettvarven och idag såg det betydligt bättre ut än i söndags. Jag klarade mig nöd och näppe från att få en smäll i ansiktet igen...måste verkligen träna upp mina duckningsreflexer. Sen vore det bra om gymnasterna ...eller snarare gymnasten ( ska inte nämna Anges namn)...kunde sluta överrotera så jag inte får så ont i armen :P.

På torsdag blir det tumbling...

Kram Lotta

Mer Vilsta...

Glömde det viktigaste....vi vill ha en egen Vilstahall!!!

Kram Lotta
Vilsta

Jaha... idag bar det iväg till Vilstahallen för samträning med mix-laget. Vi trodde att vi hade gott om tjejer, men det visade sig att det var killar vi hade som körde. Nu var ju Jonna sjuk, så vi hoppas på att hon är frisk och taggad till Göteborg. För taggade var inte laget idag. Vi har väl iallafall kommit så långt att vi bestämt vad alla ska köra. Friståendet såg dock mycket bättre ut idag.

Tävlingen är som sagt den 11 oktober i Göteborg... bäst att skriva det ännu en gång eftersom vissa gymnaster (typ Påven o Hanna) har lite dålig koll:). Christian tänker toppa formen med en vecka på Mallis. Han hade tydligen inte läst bloggen eftersom jag där förbjudit gymnasterna att resa mer innan tävlingen haha. Men okej...han körde ju faktiskt allt idag, till skillnad mot andra gymnaster, så han är väl värd lite semester.

Olle han kör ju allt (och lite till) till fasa för vissa. Hanna ser ut att tycka det är lite läskigt när han kommer dundrandes i sin dubbel-halv.Se vad bra vi kör!

Eftersom jag änu inte återhämtat mig från min förkylning så nöjde jag mig med att titta på dagens träning. Kom lite sent för jag hade varit på föräldramöte, men när jag dök upp utlovades det att jag skulle få se vad bra alla körde! Detta byggde naturligtvis upp mina förväntningar på vad jag skulle få se och det upfyllldes.... inte haha. Ändå påstod Zandra att det tillhörde det bättre denna träning hmm... tur det är två veckor kvar till tävling.

Jonas visade iallafall upp en ny övning, voltöppning-rondat/hjulning... jaja bara Jonas kan köra den. Vet inte hur domarna skulle döma den så jag tror Jonas får stå över det varvet. Jonas fick även tokträna fristående när jag dök upp och nu kan han det nästan...hoppas det går lika bra för Påven!

På söndag åker vi till Vilsta och tränar. Samling vid Duve klockan 16.30.

BTW... vi vill fortfarande ha en ny hall!

Kram Lotta


Åhhh....

Vi började träningen med att tycka synd om Hanna som inte kunnat träna pga att hon LATAT sig i turkiet. Åhhh... stackars Hanna. Sen tyckte vi lite synd om oss själva som med nöd och näppe får vara med och tävla i Göteborg pga att anmälan hamnat på en mejl som ingen läser. Tydligen tänker man inte gynna posten längre utan alla papper ska gå via mejl..  hade varit kul om man fått den informationen!

Träningen kom igång med lite trampetthopp och sedan blev det friståendeträning. Nu är det bara sekunder kvar, sen är det klart! Men nu var det åter igen synd om Hanna som inte kunde friståendet pga att hon varit på semester i Turkiet! Åhhh.. stackars Hanna.

Träningen avslutades med styrka. Nytt rekord blev det nu när hela sex stycken var med och körde. Men för stackars Hanna var det inte kul. Hon hängde inte riktigt med därför att hon var lite otränad pga att hon varit i Turkiet på semester. Åhhh... stackars Hanna.

Till sist... Hanna... det är tävling i Göteborg den 11 oktober. Då är det rikscupen mix! Bara så du vet.

Kram Lotta

Ålder är bara en siffra!

Kul att det dök upp några fler på träningen ikväll, men man kände sig ganska ensam på styrkan. På söndag vill jag ha sällskap, TACK! Jaja...styrkan har ju lönat sig för min del iallafall.  Känns bra att kunna lära sig nya övningar även fast man är knappa 40....som sagt ,ålder är bara en siffra. Handvolt-frivolt utmaningen med Angelica lönade sig för båda av oss. Tänk att vi äntligen klarade det, tjohoo!!!  Okej...Ange...din var bättre:)...men jag är väldigt stolt över oss båda.

Annars var det mest spännande på träningen att fjädern gick av på studsmattan när Philip hoppade. Han hade tur som inte fick fjädern på smalbenet. Shit, vilken smäll det blev (kolla Rebecca...jag skrev blev).

På söndag tränar vi 18-20...då är det äntligen dags för tumbling och trampett..o lite styrka förstås:)

Kram Lotta


Jaaaaa....

Efterlysningen fungerade visst! Nu har även Olle anslutit sig till mix-truppen tillsammans med Christian. Ojoj...vilket lag vi har...nu satsar vi på guld:)

Vore kul om lite tjejer dök upp på träningen på torsdag och söndag. Vi kommer också att träna i Eskilstuna den 28 september mellan 17.30 och 20. Boka in det redan nu!

Kram Lotta

Gymnaster efterlyses...

Var är alla? Det borde vara förbjudet att åka utomlands på hösten. Snart har hela truppen varit iväg utom jag och Zandra. Men som sagt, nu har ju alla varit iväg vilket borde innebära att det kommer vara fullt på träningarna från och med tisdag...ojoj...hur ska vi få plats (ironi).  Zandra och jag kommer iallafall vara starka för vi kör styrka VARJE träning. Idag kämpade vi med att bli av med lite felplacerade hmm "muskler". Jag körde ingen armstyrka eftersom jag inte fick anstränga armen idag...vilket jag nästan inte heller gjorde. Okej...råkade visst köra fristående och precis då såg Emelie att jag fuskade och använde armen haha.

Som sagt...har fått lite ont i en muskel pga alla gånger som jag råkade hamna konstigt i gropen i torsdags. Men snart är vi alla hela och redo för tävling. Det börjar ju närma sig Rikscupen i Göteborg. Jonas kommer bli glad när han kommer hem från Spanien och inser att han måste köra fristående:). Det råkade visst bli så att han inte slapp undan hehe.

Blir en skön MIX-trupp! En salig blandning med gymnaster från olika föreningar och olika åldrar. 26 år skiljer mellan yngst och äldst hmm..nämner inga namn:). Fett kul ska det bli iallafall (för att använda ett vanligt uttryck bland ungdomar)...förlåt Jessica:)...jag råkade bara skriva det!

Kram Lotta

RSS 2.0