VILSTA 25/5

Klockan 16 åkte man mot Eskilstuna och det var laddade gymnaster som samåkte med Lotta (?) Elin kände sig sjuk, Rebecca hade halsfluss och Miccis var trött och hade fortfarande inte ätit frukost. Ida och Lotta var i alla fall laddade?... Ida var i alla fall laddad. Flickorna i baksätet tog upp varsin frukt (eloge till de nyttiga ungdomarna) och käkade glatt upp dem innan de tänkte att resterna skulle återvinnas så varför inte i naturen. Ida och Elin vejade för bilarna och kastade ut sina frukter lugnt och harmoniskt. Miccis däremot som förmodligen var hypnotiserad av tom mage och dygnsvändning kastade ut sitt bananskal rakt ut framför en annan bil. Nog för att Miccis själv var lugn och harmonisk men det var inte resten av passagerarna och Lotta körde nog inte riktigt rakt vid den tidpunkten. Nåväl, ingen skada skedd så väl vi vet?

Väl framme i Vilsta börjades det med en uppvärmning som hette duga. Tufft men väldigt skönt efteråt och eftersom meningen med uppvärmning är att man ska bli varm tror jag jag kan tala för alla om att så var det. Det började med trampett innan Lotta (omedvetet?) förde alla till trampolinen. Miccis körde ett antal krokiga skruvar, men vafan runt var hon ju? Tillslut plockades hästen fram övet trampolinen och trots den lite underliga uppställningen klarade både Ida och Jessica tsucka.


Efter trampolinhoppningen blev det en trivsam fika där vi kom fram till slutsatser som att alla heter Marcus eller Johan (?) att Ida har svårt för pronomen, att Idas gud skapade jorden på 6 dagar, att vissa systrar har stora bröst(?) att lågt IQ smittar och att om någon vill smaka don ostsmörgås så ska du vara beredd på att få tillbaka mindre än vad du gav.

Efter fikat blev det tumbling och där var det Ida som dominerade golvet, för en gångs skull! Brevet lästet bara igenom en gång och då bara ett litet stycke. Ida körde rundat-dlickis-sträckt salto för första gången och ingen blev gladare än hon... gäldjen höll dock inte i sig så värst länge då hon kraschade gången efter, på nacken! Nåväl, då kom det här populära brevet bra till hands och Ida körde i alla fall en vanlig flickis-salto en sista gång, och var absolut inte rädd för att köra sträckt men kramp i vader och sendrag i fötter är inget som gör matchen lättare. Lotta började klaga på att tumblinggolvet var studsgit (vilket Ida och några andra klagat på ett antal gånger) men Ida erbjöd Lotta en titt in i det populära brevet, det är ej oklart om Lotta ville läsa eller inte.

Dagen bjöds på många skratt men också frustration över kuddarna i gropen. Vi fick med alla steg man ska gå igenom, förnekelse, ilska, depression...****** och accepterande... vad var det fjärde nu då? ^^ Förresten ska Ida få be om att be om ursäkt för Zandras blåmärke på armen efter den "pass" Zandra gjorde när Ida krascha... jag måste säga att det är att överdriva om man ska kalla det för pass men okej.

Nu har laget sommaruppehåll i juli men det betyder inte att man kommer undan från träning på egen hand, vare sig det är guitar hero wii-spel, löpning, gymträning eller promenader så ska de utföras!

/ Hon, Jag, Du, Vi... Ida? (det där med pronomen alltså)

FILMER:
Om du är sugen på att se lite blandade hopp från dagen kopiera och klistra in i adressfältet:
http://www.katrineholmsgymnasterna.se/Galleri/Film/Film%202008/vilstaserios.wmv

Om du är sugen på att se IDAS MISS, kopiera och klistra in i adressfältet:

http://www.katrineholmsgymnasterna.se/Galleri/Film/Film%202008/Idamiss.wmv 


Vilstaträning 25/5

På onsdag är de träning i Vilsta igen så vi samlas utanför Duveholmshallen klockan 16.00 prick! I Vilsta stannar vi till klockan 20 då vi drar hos hemåt mot Katrineholm igen. Garanterat blir det en rolig träning!

TAGGADE TILL TUSEN!

Vilstaträning 19/6

http://www.katrineholmsgymnasterna.se/Galleri/Film/Film%202008/Vilstajuni.wmv


Vilsta

Det var ett litet gäng som åkte till Vilsta för att träna. Det var Hanna "täppt i näsan" Nilsson, Miccis "ingen frukost" Öhlin, Jessica "tagit för mycket flugsvamp" Andersson och jag själv.... Lotta "hur svårt kan det va" Nilsson. Bilresan dit användes till att träna på vägskyltar (Jessica kan alla!) och Lotta uppdaterades lite vad gäller låtar från Eurovision (observera INTE melodifestivalen....är viktigt att hålla isär J ).

Väl framme satte vi igång med tumbling, men tröttnade rätt snart då vi bara var fyra pers som körde. Efter en stund började det dyka upp lite Gymmixgrabbar som höll oss sällskap på studsmattan. Miccis deppade ihop bredvid studsmattan för att hon inte kunde en och en halv skruv. Men "hur svårt kan det va" ? Det är bara att dra på sa Jessica och det gjorde Miccis, vilket resulterade i två och en halv skruv !!! Som jag sa.... hur svårt kan det va.... om man är kusin med Jonas...haha.


Som sagt, vi testade lite olika övningar....jag tränade på helskruv, Miccis på dubbelskruv, Hanna ställde en och en halv klockrent och Jessica...testade ny metod att ragga killar på. Med full fart dök hon från studsmattan rakt ned i gropen på Simon och Marcus. De stackarna hade inte en chans att smita undan haha. Jag föreslog att hon inte skulle gå så hårt fram när hon raggar...så hon testade en lite snällare variant, men den funkade inte alls. Alltså drog vi slutsatsen att vill man ha nån är det bäst att komma uppifrån med full fart (obs tolka inte detta fel nu).

Fyratimmarsträningen avslutades med trampett. Började rätt så seriöst, men avslutades i kaos. Han, ska inte avslöja vem men han kallas för nått som har med Vatikanstaten att göra, körde dubbel på trampett för första gången. Jag tyckte att han borde lära sig armdrag först, men han tyckte det var överskattat. Visserligen försökte han en gång genom att ha armarna uppe hela tiden även när han sprang, men det resulterade tyvärr i att passaren (alltså jag) låg och skrattade bredvid istället för att passa. Han gjorde visst ett försök till med armdrag, men den fattade jag inte riktigt haha...tror att han också tagit lite flugsvamp.

Miccis körde i alla fall en och en halv och stod. Jessica och Simon lekte strömhopp, Hanna "ont i låret" Nilsson körde lite helskruvar och jag svettades över ansvaret för helgalna gymmixgrabbar som snurrade både snett, mycket och okontrollerat haha.....tycker lite synd om Ullis faktiskt...jag behöver ju bara svettas ibland.

På onsdag är det dags igen....Vilsta! En sån hall som vi också vill ha....

Puss och kram / Lotta


Överraskning


HUR SVÅRT KAN DE VA?
Jag utför här en 1½-piruett utan dansskorna, på ett ohalt golv på träningen, men de ska ta mig tusan inte fungera med dansskorna på ett halt golv? hm... hur svårt kan det va?


Sommarträning 10/6

Idag är det sommarträning för trupp kl 18-20!

Sommarträning 3/6

Gårdagens träning spenderades som sagt utomhus med airtrack. Har ju också berättat om vårt internationella besök då vi fick applåder. Det är ännu oklart om de applåderade på grund av våra avklädda kroppar eller för att vi faktiskt var bra, vi alla vill nog tro på det sistnämnda;) Har laddat upp en videoupdate där vi faktiskt får me kanadakillarna på film och ett klipp då jag filmar mig själv, as usual ^^


En favorit i repris kan man säga !

International company så att säga ;)

 / RM-truppen som fortfarande önskar sig en ny hall mest av allt !

Sommarträning 3/6

Idag är det sommarträning klockan 18-20 och den kommer förmodligen spenderas utomhus om vädret håller i sig. Det nalkas airtrack och trampett på baksidan, kul som tusan! Ses där!

Har nu laddat upp EN av alla videoupdates från umeå så här kommer den:

Filmer & bilder från dagens träning kommer ikväll eller imorgon, håll koll!

RSS 2.0