Finaaaaaaaaaaaaaal

Äntligen är vi i final. Ska bli kul att få känna på hur det känns att vara på golvet i en final istället för på läktaren. Imorgon blir det revanch på trampetten också för vi kan bättre. Och tänk på vilka lag som vi slog idag ^^ inte dåligt, eller hur. Hur det än går imorgon kan vi vara supernöjda, fast såklart ska vi satsa järnet imorgon.

mobbad...ja, helt klart haha

Ville bara visa att det var som jag misstänkte när jag kom till jobbet haha. Tur man är med i facket (Hanna). Det är ju dom man vänder sig till när man har problem på jobbet. Det andra som man lärde sig på träningen igår är att man inte bör hoppa trampett med skor (Miccis) och att man bör hoppa långt så man inte får mattan över sig (Miccis igen). Kram Lotta

                                                                                Mitt skrivbord

Film från tävlingen

trampett 


tumbling


valfrid

Mobbad... inte jag:)

Ville bara dela med mig av vad mina kära arbetskamrater gjort till mig:)... visst är de pyssliga haha. Kan väl säga också att operationen gick bra, men tyvärr blir det sex veckor i gips. Men till Mälartruppen är jag igång igen. Laget, ingen träning på söndag men fullt ös på tisdag. Kram Lottabilder från tävlingen!

trampett 8,8

tumbling 8,6valfrid
psyko va de ja!RSS 2.0