Matta- och trampettjakt + valfrid

Jaha..i helgen är det dags för tävling igen. Och på hemmaplan dessutom. Synd att man har armen i gips..ville verkligen köra ju. Men viktigast blir att laget står på trampetten i C-klassen. Vi har ju vunnit den de senaste två åren så vinner vi på söndag är pokalen vår:)... det vore ju inte helt fel haha.
Vi ska även ställa upp i Valfrid och skrämma slag på alla små barn haha... det är ju Halloween så det borde vara tillåtet, tycker jag. Kanske dyker man upp dansandes i gips... man vet aldrig.
För er som vill komma och titta så börjar tävlingen 14.20 på söndag!
Kram Lotta

det går bra nu!


Vill bara säga...

... att jag tog Henke i armbrytning på träningen:).

Och detta går att läsa i gästboken på gymnastik.nu:

"2008-10-14 22:05:07 av lagen.
katrineholm hade betydligt högre(I think, är inte expert på det nya reglementet) än vad som är "minimum", de hade en dubbelgrphalv, 1½ skruv, handvolt 1½, flickis helskruv och dubbelskruv.

Tror nog att de hade kunnat vara med på J-nivån istället, men de var väldigt duktiga så inget illa menat tjejer och killar! Ni var helt klart värda er medalj! "

Sen stod det:
"2008-10-15 13:28:03 av ...
Var inte katrineholm för gamla för J-nivå?"

HALLÅ... vem skulle det vara som är för gammal??

Kram Lotta

Silver i Göteborg eller tio anledningar till att INTE skaffa GPS
Resan till Göteborg började på fredagseftermiddagen. Efter ett kaffeinköp vid Brahehus försvann min bil... tror att det var en viss Elin som flyttade på den. Hittar den dock inte så långt bort haha. När vi lämnar Brahehus med kaffe i handen ringer mobilen... nu blir det problem...har ingen hand över.. lyckas ändå svara, men tror att Jonas blir lite orolig så han tar snabbt över kaffet. Upptäcker nu också att GPS:n inte fungerar. Tydligen har sladden gått sönder. Införskaffar en ny i Jönköping. Tänker att det kan vara bra att ha en GPS i Göteborg... trooooooooooligt.


Jonas knappar först in fel adress. När vi sedan upptäcker det och knappar in den rätta blir det fel igen. Jonas orkar inte skriva å så det blir skanegatan istället för skånegatan. Detta innebär att vi hamnar fel IGEN. Vi får dock syn på skolan som vi ska bo på. Problemet är att vi åker i fel körfält. Vi måste över på andra sidan vägräcket. Svänger av på första bästa gata. Precis då ringer Oscars pappa och säger att de inte har en aning om vart de ska. Försöker lotsa honom på telefonen när alla i bilen skriker. Mot oss kommer två bilar i båda körfälten. Oops... det är visst enkelriktat. Hela bilen får skrattanfall och Oscars stackars pappa är kvar i luren... helt vilse haha. Kastar mig in på en parkering och vänder. Kommer till sist över och ska svänga in på skolgården... hittar ingen infart så jag tar cykel och gångvägen...har ju redan brutit mot så många regler så en till kan väl inte göra så mycket haha.


Kvällen spenderas först på McDonalds. Sedan skiljs våra vägar. Jag drar till hotell Onyxen ett par timmar (det finns många teorier vad jag gjorde där men jag skrev prov...lovar). Några tittade på idol och några gick på...ja, vi kan kalla det restaurang. Klockan 23.30 gör Eskilstunabilen entre. Christian börjar med att falla omkull. Han är lite trött efter att ha varit på resande fot i 16 timmar. Han kom direkt från Mallis...oj, vad vi tyckte synd om honom...NOT. Christian hade förresten gulligast madrass...en blommig med en matchande rosa snuttefilt. Sötast var annars Påven vars fötter sött stack upp som en riktig Pippi Långstrump, vilket inte uppskattades av Christian.


Lördagen började lika bra som fredagen. Vi knappade in adressen till Bergsjön och följde GPS:ns anvisningar och hamnade... mitt i centrala Göteborg. Tror att den ville driva med oss. Helt seriöst...den är GALEN. Gjorde sen ett nytt försök och kom till sist till Sandeklevshallen.


Tävlingen inleddes med fristående och det gick kanon. 8.15 fick vi och vi körde så bra så vi vågar t.o.m lägga ut det på youtubeJ. Lite missar i tumbling gjorde att vi fick poängen 7.95 så när vi skulle gå ut och köra trampett låg vi trea med 0.05 upp till andraplatsen. Laget bet ihop och gick ut och körde kanon. Olles dubbelhalv var gryyyyym. Uppsalaflickorna gick inte att rå på, men en andra plats blev det. På tredjeplats kom Helsingborgs Turn.


Hemresan blev sedan inget undantag. GPS-h..vete skickade oss till Alingsås. Jaja... kan vara trevligt att se kanske. Sedan blev det celebrationdinner på en grill i Borås. Vi ökade nog den grillens omsättning med 50 %.  Ja, 50% funkar alltid, fråga Lisa.


Vill till sist meddela att Hanna återigen intar sistaplatsen på IQ-listan efter kommentaren... - Kent är det en hel grupp?...trodde det var en person. Vi är inte den smarta truppen, men vi är helt klart den roligaste truppen. Och kanske den galnaste...men med en silvermedalj runt halsen!!!


Kram LottaÄnnu mera bilder...

 


Mera bilder...

Olle kör dubbelhalvJonas kör 1 1/2 skruvLisa kör överslagPåven!Christian och Ida
 

SILVER!

Det en andra plats på Rikscupen i Göteborg! Mer info kommer...
Näst sista träningen innan Rikscupen...

Eftersom det snart är dags för tävling tänkte jag ha en seriös träning. Hade gemensam uppvärmning och det gick ju bra till en början. Sen var det många som började fuska, eller hittade på egna konstiga övningar. Elin fick typ tokspel, Miccis försökte göra sig osynlig och Hanna stod sist i kön HELA tiden...hur är det möjligt???

Vi körde igenom trampetten till musik och det såg bra ut sånär som på Miccis som körde VÄLDIGT kort idag...jaja hon landade på mattan iallafall med ca 1 cm till godo och hon behövde inte vara orolig. Hon hade ju två passare eller rättare sagt en passare och en poseare (hmm vet inte hur man stavar det).

Henke var tillbaka utan skador (tydligen hjälpte inlägget) och den lille snabbe rackaren roade sig med diverse busigheter som vanligt...jag ska träna upp min snabbhet och sen ska han få igen:) haha. Och som sagt...man är rätt ensam på styrkan...VILL HA SÄLLSKAP!

Tre dagar kvar till tävling och jag har redan packat, kopierat papper, brännt musik och fyllt i alla bedömningsunderlag. Ingen ska påstå att jag inte är seriös haha

Kram Lotta

  Ensam.....

 Ida posear :)

Stackars Lotta...

Eftersom ingen tyckte synd om mig idag så skriver jag ett inlägg och tycker synd om mig själv haha. Min dag började med golftävling i regn...fortsatte med golftävling i regn och avslutades med golftävling i....REGN. Var dyngsur, trött och hungrig efter SJU timmars spel. Var blöt ända in på trosorna...och om man är kille var man blöt enda in på kalsongerna. Vill bara förtydliga det så att inget missuppfattas haha. Spelet gick dessutom piss, men som sagt...jag hade bara lovat för att vara trevligt sällskap till Jonas. Tänkte att han kunde dra in alla poäng:)

Kom hem klockan 16.45 och killgympan  börjar klockan 17.00. På en kvart skulle jag få av mig alla blöta kläder, hoppa i nya, försöka reda ut håret som var en enda stor tova + föna håret då man såg ut som en dränkt katt. Gjorde detta och kastade mig på cykeln till Duve. Klockan 16.59 klev jag in genom dörren. Borde inte jag ha medalj för det här?

Sedan fortsatte träningen för RM-laget. Försökte ge information om Göteborg och det gick sådär. En del gymnaster har svårt att ta till sig informationen så här kommer den. Tävling på lördag...ja nu på lördag klockan 15.00 i Göteborg. Hoppas nu alla..inklusive Hanna och Påven ...vet det.

Dagens roligaste var allafall när Påven och Jonas skulle bära Pegasusen. Först fösökte de lyfta fram och bak, men då blev det svårt att gå. Med lite tips om att man kunde bära från sidan så gick det lite bättre, bara att de bar för långt och missade mattan haha...Bra för Hanna som i det läget steg på IQ-listan i laget:)

Nu ska jag soooova...det är jag värd...stackars mig

Kram Lotta

Torsdagsmisshandel och dansmoves...

Under torsdagens träning svek Lotta laget för ett föräldrarmöte och hon klev till sluuut ut igenom dörren, det tog ett tag att få iväg henne. När hon väl var ute blev det till att leva loppan för laget. Naej inte riktigt kanske men man kan väl säga att vi inte fick sådär värst mycket gjort.

Att det bara är en vecka kvar till tävling märks inte så värst mycket utan laget lever nog mest på gamla meriter men man kan också tänka som sådant att vi kan det redan och vill inte förstöra våra perfekta övningar med för mycket slit och utbrändhet... eller något...

Annat man kan roa sig med under träningen är att helt enkelt låta kroppen göra vad den vill under en låt eller två. Ida (jag) och Elin visade prov på detta och det uppskattades. Man kan se det som sådant att vi inte behöver alkoholiga drycker för att släppa loss, vilket vi hoppas andra ska inse och föra buskapet vidare... eller nåt... Lotta kanske vill vara med... eller nej... det känns falskt. falsk marknadsföring...

En annan lite mindre rolig sak (för Clara) eller en rolig sak för mig var att Zandra gav Clara en stor fet fläskläp. Ni som känner Zandra vet att hon i princip aldrig lyfter mer än en arm för att passa och yttrar bara ord som "Bra" under träningarna men denna träning var det annorlunda. Engagerad skulle hon vara och visa en graciös hjulning när hennes lilla dotter Clara sitter oskyldigt på golvet... en fot rakt i Claras ansikte och för oss som såg synen var skrattet inte långt borta. Dock var inte Clara med på samma noter men hon hatar mig ändå så det spelar ingen roll för min del. Från första gången hon var i hallen och jag satte mig framför hennes lilla barnstol pekade hon "fuck you" åt mig. Medvetet eller omedvetet vid bara några veckors ålder skiter jag i, hon hatar mig, that's it.

/ Plantin is in the house and she's back on track.
VINNARSKALLE!?

RSS 2.0