Söndagsträning 27/4 & Måndagsträning 28/4

Ingen vila här inte, nej nej. Direkt efter hemkomst blev det träning på söndagskvällen i den vinnande grenen. Vi kollade på filmen och Lotta blev mycket stolt över takten vi lyckats haft under den två minuter långa gymnastiska dansen. Ingen vila utan vi tränade på de små missar vi hade, och vi fick till och med träna i a-hallen, kvällen till ära. (Dock var det för att musiken inte funkade inne i d&e men jag trivs mycket bättre med fristående i a-hallen där man kan ta ut övningarna kolosalt mycket)

måndagsträningen var det heller ingen vila utan många var revanschsugna på trampett och vi tränare järnet på trampetthoppen. Jag hade också fixat trampettmusik (3 ihopklippta låtar, 1/varv) så vi körde igenom ett antal gånger med musik och fixade ström. Vi var till och med så duktiga så vi mätte ström och ansats, bra jobbat^^

Vi laddar nu fullt inför Umeå den 9-11 maj. Vi åker 05:57 på fredagsmorgonen och kommer hem vid 01.00 på söndagsnatten/måndagsmorgon. Det är tre träningar kvar, KÄMPAA! <3

image6

VANIA BLEV HELA KATRINEHOLMS ELDSJÄL MEN MEST AV ALLT ÄR HON VÅR <3
/ RM-truppen & Ida

Poängjakten 2008 27/4 - GULD!


Vem trodde imorse när vi stod och väntade på en friståendegymnast som aldrig kom, att det var friståendet vi skulle ta hem? xD

Härlig jobbat Jonna som fick hoppa in i sista sekunden, och också tondöva Elin som också fick hoppa in, i sista minuten!


YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!

Torsdagsträning 24 april

Sista träningen inför "genrepet". Genrep inför ddet kommande riksmästerskapet i Umeå. Hmm... det gick väl sådär. Det var trötta gymnaster som igår kämpade för att över huvudtaget göra någonting, men som Lotta säger är det precis såhär den sista träningen ska gå för tydligen vinner vi alltid då. Vi får väl se vad vi kan dra för slutsatser efter söndagens tävling i Örebro där vi tävlar i C-klassen och också försvarar ett guld i hopp från föregående års Poängjakt. Om vi inte försvarar den så tar vi hem det i nåt annat, hem ska vi väl inte utan ett guld? ^^ Hehe, vi satsar i alla fall högt och både hoppas och garanterar en rolig tävling. x)

På söndag avgår bilarna för RM-laget kl 07.00 utanför duveholmshallen, don't be late^^
På lördag är det också tävling för gymnaster som tävlar i A & B-klassen, lycka till!


Nej nu måste jag kila för nu ska jag til skolan, aldirg får man vila, nej nej.
Ses på lördag och söndag alla tävlingssugna gymnaster, CIAO :D

På lördag avgörs det om allas vår egen eldsjäl blir hela katrineholms eldsjäl :)

Vi vill fortfarande ha en ny hall,
så folk inte glömmer det / Ida & RM-truppen

Måndagsträning 21 april

Måndagens träning började med lite trampett och fristående. Lotta hade en plan... Laget fick solo köra en duett med mig (va?) Jo alltså de körde en i taget fast jag körde med varje gång, det var Lottas plan. Jag blev i alla fall svettig kan jag meddela, som en disktrasa, redo att vridas ur. Skämtosido... tror det gick rätt okej faktiskt. Blir en hel del träning på det innan Umeå om vi för en gångs skull ska ta oss till final. Formationerna gick sämst igår, och jag stod och skrek på de som inte fattade (rebecca och angelica^^) att de var på fel plats, hur svårt kan de va? xD Haha!

Ingen videoupdate idag heller men det kommer en lite favorit i repris som ska få ROBIN att förstå att han visst ska tävla på söndag, han har i princip redan gjort de, han har inget att skämmas för.  ^^

Helgens tävling "Poängjakten 2008" i Örebro:
A&B-klassen på lördagen
C&D-klassen på söndagen


RÖSTA PÅ V ÅR ELDSJÄL VANIA FÖRRESTEN!
VI VILL HA EN NY HALL NUUUUUUU!
/ RM-truppen, Ida Plantin

Torsdagsträning 17 april

Detta inlägg kommer fullt och helt koncentrera sig på 39-åriga Lotta Nilsson som är den mest utvecklande gymnasten i katrineholmsgymnasterna, och jag vill också ge en liten PIK till Ullis som inte svarat/svarade på Lottas sms på DIREKTEN!!! Oförskämt ;) Lotta har i alla fall ordnat så hon på uppvisningen kör 3 varv på tumbling, ja se där. Frivolt, handvolt och RUNDAT-FLICKIS! Utveckling utveckling. Sedan kör hon fristående, ett solo med mig. Jag tycker dock att hon borde tänka på att det finns TRE grenar i truppgymnastik, man kan inte koncentrera sig på en? Vem va de som sa så nu igen... hmm... låt mig tänka ;) haha, okej ett undantag för 40-årskrisen... TRETTIONIIIIOOOO!!!!


Ett bildbevis som ska få Ullis att bli redigt avundsjuk, åjo Ullis, vi ser nog hur hakan ligger på skrivbordet ;)

VI VILL HA EN NY HALL OCH VI VILL ATT VANIA SKA BLI ÅRETS ELDSJÄL FÖR DE FINNS INGEN MER ELDIGARE SJÄL ÄN HENNES! / Rm-truppen

Torsdagsträning 10 april

Det har varit lite dålig uppdatering känner jag, jag som lovade förbättring men hallå? Vi är väl fler i ett lag? Haha, nej jag ska inte skylla ifrån mig, jag är en dålig människa, dålig! Haha nej nej. Men, det vi gör just nu är att träna inför Poängjakten i Örebro och vår årliga uppvisning.

Uppvisningen kommer ske den 20 april, en söndag och börjar 18 (preliminär tid) Uppvisningens tema är Glädje och vi hoppas få bjuda på en rolig uppvisning. Konfrencierer är Ida Plantin och Elin Karlsson och vad vi gör blir en överraskning. Entrén kostar 20 kronor för vuxna och 10 kronor för barn. VÄLKOMNA!

I helgen 11-13 april är det UT-riksfinal i Hultsfred och UT-yngre och UT-äldre är nu laddade för en fartfylld helg. Vi hoppas på fina resultat från båda lagen=) Det är UT-yngres första rikstävling men det är laddade till 1000. Återkommer med resultat och bilder från en rolig helg=D

Förresten har Lotta blivit blondin (hon vågade sig på en behandling hos blondinen av blondinerna dvs. mig) och man märker redan på henne att hon intagit en ganska hederlig plats. Hon slängde alla skivor som innehöll våran friståendelåt, bra Lotta^^, men jag menar... vi har ju "världens bästa låt?" Den funkar ;)


image5
Lotta:"Den här bilden kommer inte ut på bloggen Ida"
Ida:"Nej nej, vad tror du om mig Lotta?"

/ RM-truppen, Ida Plantin

Torsdagsträning och överig information


Vi börjar med en skandal!
Jag glömde totalt bort en videoupdate igår, jag är så hemskt ledsen faktiskt. Det glömdes totalt bort. Jag vet inte om vi ska skylla på att vi hade så mycket att göra, att vi tränade stenhårt men det kanske skulle verka som om jag ljuger? Haha, nejdå. Lotta är hemkommen så nu är allapå plats igen och redo för stenårda träningar, jag ljuger faktiskt inte nu. Laget började med en otroligt bra fartpå tumblinget men det gick utför rätt snabbt, haha. Vi körde igenom varven med musik och alla körde vad de skulle vilket är en merit. Lotta ble impad av min flickis-salto vilket hon ska vara eftersom hon trodde jag bara gjort det på airtrack men nej nej, tumbling it is! Det blev lite friståendeträning och vi satsar hellre på 2 gånger bra än 20 gånger dåligt. Det gick helt okej men behöver finslipning av bland annat obliga övningar, men som sagt stenhårda träningar framöver.Det vi saknar just nu är inte lagkänsla och faktiskt inte vilja och ambition, utan FOLK? Hur många blir vi i Umeå egentligen. Vi är typ 7-8 stycken? Det löser sig väl, jag kör om jag måste men det är ju inte så att jag skuttar upp och ner över att köra alla varv på tumbling, men vad gör man inte för laget? Nu när man beställt fulfina rosa linnen till Umeå också? HAHA

Övrig information:
12-14 april - UT-yngre och UT-äldre laget packar sina väskor för en helg i allas vår favoritstad (?) Hultsfred. Det är UT-riksfinal som står på schemat och vi alla hoppas på en upprepning eller förbättring av föregående gymnasters visit i den lilla staden som resulterad i silver. 2 lag, dubbel chans. Lagen tränar för fullt och det återstår nu endast 3 träningar för dem, håll tummarna!

ev. 20 april - Är det den årliga uppvisning i Duveholmshallen. Det är inte helt säkert att det blir den 20 men just nu är det sagt så. Vi kommer i vilket fall som helst bjuda på en sprakande show (?) där gymnaster i alla åldrar får visa uppvad de tränatpå under gymnastikåret och vi hoppas att två stycken eftertraktade personer ska se till att leda showen, ännu oklart då dessa personer är väldigt svåra att fåtag på och inte är säkra på om de ska ge sig in på något sådant här ;D Om någon undrar hur lång tid uppvisningen kommer att ta har tjejerna utlovat en ganska snabb uppvisning! HAHA <-- Ta detta med en nypa salt, det är internt!

26-27 april - Poängjakten avgörs i Örebro för nästan alla trupplag i tävlingsverksamheten.Klass A och B avgörs på lördagen och C och D på söndagen. Vi ser fram emot en helg med laddade gymnaster som gör sitt bästa, vi hoppas också på fina resultat.

UT-yngre och UT-äldre + RM-äldre har träning på söndag den 6 april.
UT-yngre - friståendeträning 17.30-18.30
UT-äldre - ? Ingen koll tyvärr xD
RM-äldre - 18.30-20.00

/
RM-truppen, Ida "Babbelbyxan" Plantin
VI VILL FORTFARANDE HA EN NY HALL ÄVEN FAST INLÄGGEN INTE HETER SÅ?

Söndagsträning & Måndagsträning 30 mars & 31 mars

I'm back! Ja nu är jag hemma från Thailand och vi ska väl inte göra det särskilt långdraget utan bara säga att det var kanoners. Nu blir det fart på bloggen igen, laget har ju knappt varit igång under min semester, skäms! Nu blir det åka av.

Söndagsträning:
Började med tumbling vilket gick hyffsat överlag, jag själv (måste skryta en aning) klarade rundat-flickis-salto och de va så höga så Lisa inte nådde mig (nu behöver vi inte nämna att Lisa är två äpplen hög) Nej men de var faktiskt höga. Körde sedan trampett, gick nog lite segt för allihopa men det var dock inte förfärligt, eller... det får Zandra ansvara för. Lotta och Rebecca är fortfarande i Florida men återkommer på torsdagsträningen om vi uppfattat rätt (ta det med en nypa salt dvs.)

Dagens kommentar från Zandra till mig:
"Känn ingen press nu Ida men du måste köra alla varv"
Dagens kommentar från Zandra till Hanna:
"Har du tappat alla muskler eller?"


Måndagsträningen:
Jag skaffade mig en härlig bortförklaring när jag inte körde salton utan bara rundat-flickis, den lär:"Jag körde i alla fall flickis". Dom ska vara nöjda. Körde i alla fall en flickis-salto och körde handvolt-frivolt på första försöket, dock också det enda försöket, men nåväl. Vi körde igenom till musik och trots konstiga låtar som till exempel Peter Jöbacks julmusik och Gosphelmusik som Go tell it on a mountain så gick det hyffsat det första gångerna. Vi kanske för än gångs skull kan få Zandra att se bra ut inför Lotta, att hon liksom har gjort ett bra jobb när Lotta varit ledigt, skulle ju vara sensation i så fall ^^


Har bara update från måndagen, men som tur är tror jag det räcker för er. Vi filmade faktiskt tumblingvarven men... under själva filmningen gick vår prestationskurva ganska rakt ner, så... vi skippar den filmen ^^ Njuta av detta istället!


Zandra blev visst lite arg där ett tag, anledningen ska vi låta vara osagt. Jag chansar på för att hon aldrig får vara med på våra videoupdates, ska bli ändring på de, lovar ^^
 

Dagens videoupdate :)

RSS 2.0