Mälartruppen

Söndagen den 8 februari är det dags för Mälartruppen i Ektorpshallen, Norrköping. Vi har förträning i fristående kl. 13.05, trampett 14.30 och tumbling 14.40. Ska försöka ändra förträningen på tumbling till 15.00 istället för de har lagt oss lite tätt, kan man säga.

Tävlingen startar kl. 15.15 och det är prisutdelning kl. 18.00. Vi har startnummer 5, 9, 31.

Vi åker från Katrineholm kl. 11.45. Kolla på tisdag vilka som kör...

Utan rubrik

Dagens blogg får inte ens en rubrik. Sitter och funderar på hur jag ska kunna sammanfatta dagens träning i en rubrik men det går inte. Träningen då? Ja, det gick väl sådär. Några trodde att de var Ninni i Mumintrollet. Hon ni vet som är osynlig. Fast man såg IDA och ELIN utan problem!

Dagens fundering: hur högt IQ behöver man ha för att klara av att resa en matta?

Annars var det mest som vanligt. Konstigt nog handlar samtalen ofta om bröst, så även idag. Skyller även här på Elin för det var hon som startade debatten för typ 5 år sen:) Men nått samtalsämne måste man ha när man plockar undan alla 48 grejor...GE OSS EN NY HALL...snälla.
Kram Lotta

Rösta också...glöm inte det

Rösta på oss

Här kan du lägga din röst på oss... snälla

http://idrottsgalan.frottesverige.se/poll/?pollID=3

och så lite träning

Fotografering... tumbling... Hanna hjular...Miccis, är vi mer än bara vänner...allsång, förlåt menar allskrik...Ida gömmer sig...elektrisk stöt... fjortisdans... CHOKLAD... styrka.. springtävling... längdhoppstäving... nyptävling...Jonas klättrar på väggen...HAHAHAHAHAHA


Blåmärke

Blåmärke... blåmärke igen... ännu mera blåmärken.

The same procedure as last year...

...miss Ange. Jaja, det där är väl inte så många som fattar, men jag ville ha en klatchig rubrik haha. Dagens träning gick väl sådär. Henke hade vaknat och dykt upp och som vanligt innebär det en massa bus och blåmärken. Själv har man väl ett skapligt på armen. Några trampetthopp hann det bli iallafall innan friståendeträningen satte igång.

Träningen avslutades med styrka och lite prat. Ange fick ont i sidkulan...

Dagens ord: Sidkula även kallat höftkula

... och så skapade gud mannen genom att ta en sidkula från kvinnan....(eller hur var det Ange?)

Det är otroligt vad mycket man lär sig på träningarna, men nu måste jag avsluta därför att Ange tycker att bloggarna är alldeles för långa att läsa.

Kram

Ibland är det lite som roar...

... iallafall när man är trött. Då kan det räcka med så enkla saker såsom ord som lätt kan associeras till annat ( hmm gruppen, ni lär väl få slå upp ordet associera haha). Men eftersom IQ sjunker på träningarna så får vi väl höja den i bloggen:), eller hur Jonas! Hanna, tyckte att det var pinsamt att jag skrattade mest, men så har jag ju sämst humor också haha. Fast jag vill nog påstå att Ida skrattade mest.

Dagens citat: "kan du röntga mig också?"

Jonas började som sagt träningen med att bryta ett revben eller nja, så farligt var det väl inte. Tror att han ville ha lite uppmärksamhet bara, bli lite ompysslad. Ida lindade iallafall revbenen, men snart körde Jonas för fullt igen. Idag tränade vi mycket på framåtvarv. Jag kan faktiskt skriva i JAG-form igen eftersom i´m back! ÄNTLIGEN, tycker jag själv iallafall. Lagkamraterna är dock lite oroliga när jag kör, men hallå, HUR SVÅRT KAN DE VA?

För Jonas verkar ingenting vara svårt. När han väl fick till några handvolt-sträckt föreslog jag att han skulle lägga på en helskruv, för han brukar vara rakare när han får skruva. Första försöket ledde till lite mer än en helskruv så varför inte köra en och en halv haha så det gjorde han...OCH STOD.

Julia och Ange kämpade på med voltöppning-hjulning medan Linnea, Ida och Miccis körde på med handvolt-frivolt. Några klagade på att de hade lite ont här och där men lite styrka ska nog fixa det:) Så här effektiva var länge sen vi var...kändes nästan som förträning.

På torsdag kör vi järnet igen...jag vill köra tumbling....snäääällla

Kram Lotta

RSS 2.0