UPPVISNING


Uppvisning

Dagens bästa fråga: varför hejar alla på dom i svart??


Vart tog tisdagsmys vägen?

Vi måste ta tag i myset igen...saknar det. Annars så gick träningen bra idag. Vi hann en hel del. Airtrack i grop, fristående, hopp och trampett. På trampetten så hörde Jonas lite dåligt och Ida prata otydligt så Jonas körde lite fel...typ hel ut. Så det kan gå XD. Själv jobbade jag på att köra lite olika landningar. Tycker jag lyckades rätt bra.

Vi kollade även in nya overaller och spånade lite på tryck. Jag ska trycka domare på min, Hanna domherre, Ida dummare och Hanna Nilsson får solklart dummast :) haha Vem som ska få dömd får ni gissa...

På söndag har vi uppvisning när volleybollen spelar semifinal i Duve.

På måndag åker vi till Vilsta...en sån hall som vi vill ha

blonda tankar.

Domare... Domherre... Dum... Dummare... Dummast... Dömd!

Katrineholmsgymnasterna - In your face!

/
carolina klüft... jag lovar!

Film


Träning


Frottegala

Någon vinst för laget blev det inte tyvärr, men Vania vann kategorin årets ungdomstränare:). Laget hade iallafall roligast på galan och fick väl nästan mest uppmärksamhet av Thomas Ravelli, tack vare att vi hade Carolina Kluft med i vårt lag (alias Ida Plantin).

Laget med Ravelli


...sen dök det upp en till på kortet

Träning
Inget kan stoppa oss nu

Idag fortsatte vi med att köra våra nya övningar som vi lärt oss fast till hård landning. Jonas hann krascha några gånger innan han hittade rätt inhopp. Och med rätt musik satt hoppen som en smäck. ( Även om han förnekar det så hoppar han kanon till Black Jacks gamla klassiker "Inget kan stoppa oss nu"). Tar med kamera på torsdag så ska ni få se hoppen.

Positiva Miccis tänkte inte skruva för  -nej, jag kommer inte stå. Men Jonas peppa henne och vips så stod hon på första försöket. Miccis har oxå lärt sig idag att om det blir fler elever på en skola så måste man laga mer mat:)

Annars har vi strömmat ljushopp och konstaterat att vi inte kan sådana hopp längre...det är f-n svårt att hoppa snett haha. Vi har också konstaterat att en trampett är snyggare att tatuera på kroppen än en airtrack:) Man lär sig nått nytt varje dag...

Kram Lotta

RSS 2.0