VILSTA 25/5

Klockan 16 åkte man mot Eskilstuna och det var laddade gymnaster som samåkte med Lotta (?) Elin kände sig sjuk, Rebecca hade halsfluss och Miccis var trött och hade fortfarande inte ätit frukost. Ida och Lotta var i alla fall laddade?... Ida var i alla fall laddad. Flickorna i baksätet tog upp varsin frukt (eloge till de nyttiga ungdomarna) och käkade glatt upp dem innan de tänkte att resterna skulle återvinnas så varför inte i naturen. Ida och Elin vejade för bilarna och kastade ut sina frukter lugnt och harmoniskt. Miccis däremot som förmodligen var hypnotiserad av tom mage och dygnsvändning kastade ut sitt bananskal rakt ut framför en annan bil. Nog för att Miccis själv var lugn och harmonisk men det var inte resten av passagerarna och Lotta körde nog inte riktigt rakt vid den tidpunkten. Nåväl, ingen skada skedd så väl vi vet?

Väl framme i Vilsta börjades det med en uppvärmning som hette duga. Tufft men väldigt skönt efteråt och eftersom meningen med uppvärmning är att man ska bli varm tror jag jag kan tala för alla om att så var det. Det började med trampett innan Lotta (omedvetet?) förde alla till trampolinen. Miccis körde ett antal krokiga skruvar, men vafan runt var hon ju? Tillslut plockades hästen fram övet trampolinen och trots den lite underliga uppställningen klarade både Ida och Jessica tsucka.


Efter trampolinhoppningen blev det en trivsam fika där vi kom fram till slutsatser som att alla heter Marcus eller Johan (?) att Ida har svårt för pronomen, att Idas gud skapade jorden på 6 dagar, att vissa systrar har stora bröst(?) att lågt IQ smittar och att om någon vill smaka don ostsmörgås så ska du vara beredd på att få tillbaka mindre än vad du gav.

Efter fikat blev det tumbling och där var det Ida som dominerade golvet, för en gångs skull! Brevet lästet bara igenom en gång och då bara ett litet stycke. Ida körde rundat-dlickis-sträckt salto för första gången och ingen blev gladare än hon... gäldjen höll dock inte i sig så värst länge då hon kraschade gången efter, på nacken! Nåväl, då kom det här populära brevet bra till hands och Ida körde i alla fall en vanlig flickis-salto en sista gång, och var absolut inte rädd för att köra sträckt men kramp i vader och sendrag i fötter är inget som gör matchen lättare. Lotta började klaga på att tumblinggolvet var studsgit (vilket Ida och några andra klagat på ett antal gånger) men Ida erbjöd Lotta en titt in i det populära brevet, det är ej oklart om Lotta ville läsa eller inte.

Dagen bjöds på många skratt men också frustration över kuddarna i gropen. Vi fick med alla steg man ska gå igenom, förnekelse, ilska, depression...****** och accepterande... vad var det fjärde nu då? ^^ Förresten ska Ida få be om att be om ursäkt för Zandras blåmärke på armen efter den "pass" Zandra gjorde när Ida krascha... jag måste säga att det är att överdriva om man ska kalla det för pass men okej.

Nu har laget sommaruppehåll i juli men det betyder inte att man kommer undan från träning på egen hand, vare sig det är guitar hero wii-spel, löpning, gymträning eller promenader så ska de utföras!

/ Hon, Jag, Du, Vi... Ida? (det där med pronomen alltså)

FILMER:
Om du är sugen på att se lite blandade hopp från dagen kopiera och klistra in i adressfältet:
http://www.katrineholmsgymnasterna.se/Galleri/Film/Film%202008/vilstaserios.wmv

Om du är sugen på att se IDAS MISS, kopiera och klistra in i adressfältet:

http://www.katrineholmsgymnasterna.se/Galleri/Film/Film%202008/Idamiss.wmv 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0