Torsdagsträning 28 februari

Torsdags träningen då får jag, Hanna ta över eftersom att ida har insjuknat och måste vara hemma och vila. Dagens träning gick som vanligt. Vi började med en gemensam uppvärmning som Elin K höll i. Det börjar nästan bli en vana att vi har gemensam uppvärmning, jag vet inte vad som händer. Jag ballade ur och sprang därifrån ett tag när det blev för jobbigt, men då var Lotta snabb och kom och hämtade mig, och drog bort mig till gemenskapen igen. Idag var det RM-laget, mitt lag dårå, som skulle träna fristående. Vi har lite småändringar och Lotta hade gjort ännu en klippning i friståendelåten och den här gången var hon riktigt nöjd, jag vet inte vad jag ska säga. Den är ju bättre en henne musiksmak som hon sen satte på. Då fick vi stänga dörrarna till D och E hallen, de var nämligen lennart knotter eller någon som sjöng, jag fattade ingenting, men det hade en förklaring; jag är född på 90-talet och inte 80-talet =) Förövrigt så var Lotta glad och positiv idag och till en början wannabeida, men det ändrades ganska snabbt och hon var en wannabealla! Hon kunde inte bestämma sig för vem hon skulle vara. Ett tag dansade hon runt som mig och haltade som Ange samtidigt, som sagt, svårt att bestämma sig.

Vi har också röstat i laget om att Ida inte kan komma och tro att hon har en plats kvar i friståendet nu, man kan inte bara gå runt och tro att man kan vara sjuk och hoppa över träningen sådär. Är man borta så är man borta från laget. Så är det. och nu när Felicia är tillbaka igen så har ju inte Lotta någon plats i fristående och då passar det ju perfekt med Idas plats, det sa hon själv =) (Dock föredrar jag ida)

Vi körde även lite airtrack och trampett och det gick. Haha, Philip klarade rundat-flickis-salto för första gången och det var skit bra. Det kommer snart film på alltihop =) Jag vet att det är svårt att vänta, men ni får ha överseende med Lotta, hon är inte alltid så snabb. Men hon är en jäkel på att hitta hålen, haha hon har ju gjort det så många gånger nu när vi har haft airtracken så länge. haha, Lotta 40 är verkligen omogen xD omognast (förlåt Zandra för det där ordet) i laget.

FILM KOMMER INOM KORT

Vi vill ha en ny hall / RM-truppen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0